Hall 1 – Όλα τα νέα & Best Seller μοντέλα

Όλα τα νέα μοντέλα που θα μας συντροφεύσουν το 2021 με λεπτομερή ανάλυση όλων των χαρακτηριστικών τους, καθώς και τα καλύτερα μοντέλα όλων των εταιρειών μπροστά σας με ένα κλικ.

H Daytona Best Electric παρουσιάζει νέες και ξεχωριστές προτάσεις ηλεκτρικών scooters για την αστική μετακίνηση αλλά και για τους επαγγελματίες διανομείς. Ποιοτικές προτάσεις μοναδικής σχεδίασης, υψηλών προδιαγραφών και με υψηλή αυτονομία που θα καλύψουν τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Daytona Easy 50
Το νέο τετράτροχο ηλεκτροκίνητο scooter της Daytona που συνδυάζει οικονομία άνεση και ασφάλεια. περισσότερα »

Daytona Edison 50
Το Edison, θέτει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για όσους αναζητούν ένα μέσο μετακίνησης που να έχει χαμηλό κόστος κτήσης, αλλά και χρήσης, αφού δεν καταναλώνει βενζίνη και η συντήρησή του περιορίζεται μόνο σε κάποια αναλώσιμα (ελαστικά, τακάκια κ.λ.π.). περισσότερα »

Daytona eLEKTRA 50
Με όπλα του τις μαζεμένες διαστάσεις, τον επαρκέστατο εξοπλισμό και τους πλούσιους χώρους, τo eLEKTRA 50 αποτελεί ένα προσιτό ηλεκτρικό scooter οικονομικής μετακίνησης στην πόλη περισσότερα »

Daytona e-max VS1
Το e-max VS1 είναι ιδανικό και ένα από τα πλέον εξειδικευμένα επαγγελματικά δίκυκλα για μικρομεταφορές. περισσότερα »

Daytona e-Viball 125
Το e-Viball 125 αποτελεί μια ξεχωριστή ηλεκτρική πρόταση για την αστική μετακίνηση αλλά και για τους επαγγελματίες διανομείς περισσότερα »

Daytona F5
Το νέο ηλεκτρικό, «ψηλόροδο» scooter της Daytona, που μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα A1. περισσότερα »

Daytona M9 50
Ένα νέο ηλεκτρικό scooter στη γκάμα της Daytona που αυξάνει τα επίπεδα ευχρηστίας και οικονομίας και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα ΑΜ. περισσότερα »